Uitnodiging webinar

HuizingHarvest Event

‘Ontwikkelingen en kansen in de internationale landbouwmechanisatie’

 

Online evenement.

 

HuizingHarvest heeft al meer dan 10 jaar ervaring als internationale dienstverlener in de agrarische industrie. Wij werken voornamelijk met en voor grootschalig landbouwbedrijven en machinefabrikanten. Onze wereldwijde werkzaamheden zorgen voor een brede kennis met betrekking tot de internationale landbouwmechanisatie.

 

In ons webinar op maandag 8 maart komen de ontwikkelingen en kansen in de internationale landbouwmechanisatie aan bod. Wij gaan in op de meest actuele ontwikkelingen op het gebied van bodemverdichting, urbanisatie en het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen. Daarnaast delen wij onze visie op de kansen die wij zien in het vergroten van de schaalgrootte, de inzet van autonome technieken (robotisering) en efficiëntie in personele inzet en het gebruik van techniek.

 

Operationeel directeur van HuizingHarvest Michel Wesselink en Product Support specialist Frank Steffens delen hun kennis en ervaringen op het gebied van de internationale landbouwmechanisatie en beantwoorden de vragen van deelnemers direct live of via de chatfunctie.

 

Nieuwsgierig? Schrijf je gratis in voor het webinar!

 

Meld je hieronder aan voor het webinar op maandag 8 maart om 16.00 uur. De vragen worden zoveel mogelijk live beantwoord. Andere vragen worden later beantwoord via e-mail of telefonisch.

 

Deelname aan het webinar is gratis! Je ontvangt na aanmelding, de dag voor aanvang, een link naar het webinar met bijbehorende instructies.

 

HuizingHarvest Event

‘Ontwikkelingen en kansen in de internationale landbouwmechanisatie’ (webinar)

Datum webinar: Maandag 8 maart 2021
Tijd webinar: 16.00 tot 17.00 uur