Uitnodiging webinar

Global AG Jobs Event 'Monteur agrarische werktuigen in Australië'

 

Heb je een opleiding in de richting van monteur agrarische werktuigen afgerond, of een andere vergelijkbare achtergrond? Werkervaring opdoen in het buitenland lijkt je een mooi avontuur. Maar, hoe regel je dat? In dit webinar helpen wij je op weg.

 

Je opleiding is (bijna) afgerond en de wereld ligt aan je voeten! Alles wijst erop dat jij klaar bent voor een vervolgstap. Je wilt zo snel mogelijk aan het werk en lekker veel ervaring opdoen, maar dan wel graag aan de andere kant van de wereld. Je bent misschien al wel aardig voorbereid en je hebt al veel informatie gevonden op internet. Maar wat moet je nu echt allemaal regelen voordat je weg kan gaan?

 

Bij welke werkgevers kun je terecht, en heb je daar ook een fatsoenlijk onderkomen en salaris? Hoe lang kun je minimaal, of maximaal, aan het werk in Australië? Kan je zomaar een visum aanvragen? Hoe werkt dat normaal allemaal? En nog lastiger, wat zijn de mogelijkheden in de tijd van COVID-19 met de wereldwijde beperkingen?

 

Gratis aanmelden doe je onderaan deze pagina!

 

Global AG Jobs Event

Tijdens het Global AG Jobs Event: ‘Monteur agrarische werktuigen in Australië’ op donderdag 17 december gaan we in gesprek met Nico Huizing, eigenaar HuizingHarvest BV, over zijn passie voor reizen en agrarisch werk, en de wereldwijde technische support en detachering in de agrarische industrie van HuizingHarvest. Talent Manager Aron Stroop vertelt je niet alleen wélke zaken je moet regelen voor een goed vertrek, maar ook hóe je dit kan regelen. Visum expert Netty de Jager vertelt waar je rekening mee moet houden bij het aanvragen van een visum en de veranderingen en verplichte vrijstellingen in de tijd van COVID-19.

 

Kom alles te weten over de mogelijkheden voor agrarisch werk in het buitenland. Lokale werkgevers laten je zien je hoe het werken in Australië écht is. Ontmoet ervaringsdeskundige die je voorzien van alle praktische tips en stel direct al je vragen.

 

Nieuwsgierig? Schrijf je gratis in voor de webinar! Heb je vragen aan een van onze experts, dan kun je die stellen tijdens de webinar via de chatfunctie. Meld je hieronder aan voor het webinar op 17 december om 20.00 uur. De vragen worden zoveel mogelijk live beantwoord. Andere vragen worden later beantwoord via e-mail of telefonisch.

 

Deelname aan het webinar is gratis! Je ontvangt na aanmelding, enkele dagen voor aanvang, een link naar het webinar met bijbehorende instructies.

 

Global AG Jobs Event ‘Monteur Agrarische werktuigen in Australië’ (webinar)

Datum webinar: 17 december
Tijd webinar: 20.00 uur